Το δικηγορικό γραφείο του Μανόλη Φέλλιου μας υποστήριξε στην κατοχύρωση του σήματός της εταιρείας μας σε πολλές χώρες. Μείναμε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με την ταχύτητα ανταπόκρισης και το υψηλό επίπεδο γνώσεων γύρω από τα θέματα διεθνούς κατοχύρωσης σήματος.

Γ.Κ.

Διευθυντής marketing πολυεθνικής εταιρείας

«Κύριε Φέλλιο, κάνατε εξαιρετική δουλειά.»

Δ.Χ.

Mαθηματικός, μέλος της U.S. National Academy of Sciences

Αγαπητέ κ. Φέλλιο, κατά τη συνεργασία μας εντυπωσιάστηκα από την μεθοδικότητα, τη συνέπεια και την ειλικρίνειά σας. Η ικανότητά σας να διεισδύσετε στην υπόθεση και να την «απλοποιήσετε» νομικά ήταν πιστεύω κρίσιμη για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που επήλθε.

Ελ. Λ.

CEO εταιρείας υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας

«Επικοινωνία, ειλικρίνεια και εργασία με μεθοδικότητα που οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα αποτελούν μερικές μόνο από τις αρετές του Επαγγελματία, αλλά και Ανθρώπου, κου Μανόλη Φέλλιου.»

Δ.ΣΓ.

Επιχειρηματίας

«Mr. Fellios, thank you so much for all your help and coordination!  I feel like a terrible weight has been lifted from my mind”.

M.S.

American enterpreneur

«κ. Φέλλιο, γνωρίζετε πως να κερδίζετε τις υποθέσεις».

Π.Σ.

Επιχειρηματίας

“Πολύ καλή γνώση των τομέων της επιχείρησης. Άψογη, γρήγορη και απόλυτα επαγγελματική συνεργασία”.

Δ.Μ.

Διευθ. Συμβ. θυγατρικής εταιρείας στον τομέα υπηρεσιών ψηφιακής τεχνολογίας, μέλους πολυεθνικού ομίλου εταιρειών

I was represented by Manolis Fellios for many complex and delicate cases.On each step, i was clearly, quickly and with trustworthiness informed and we successfully and easily solved every issue with clear, undoubted communication. Mr. Fellios except from being a succesful lawyer, he is a person who you wish to have as good friend for all your life. If there...

C. Sus.

Turkish businessman

Στα πάνω από πέντε χρόνια σταθερής συνεργασίας που έχει η εταιρεία μας και εγώ προσωπικά με το Μανόλη Φέλλιο, έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης που διακρίνεται για την ακεραιότητά του, τις ικανότητές του, τον επαγγελματισμό του, την επιμελημένη πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια δουλειά του, και την πάντα άμεση ανταπόκρισή του σε κάθε πρόκληση που παρουσιάζεται.

K. Tσ.

Διευθ. Συμβ. σε εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας

Σε μια δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική μου πορεία, ο Μανόλης Φέλλιος εξασφάλισε με τις γνώσεις του και το πραγματικό ενδιαφέρον του, την ευνοϊκή έκβαση των υποθέσεών μου. Λειτούργησε με ιδιαίτερο επαγγελματισμό και ταλέντο, ενώ το πιο ενδιαφέρον για εμένα ήταν ότι προσπάθησε να βρει λύσεις εξωδικαστικά, επιτυγχάνοντας καλύτερα, γρηγορότερα και οικονομικότερα αποτελέσματα. Προτείνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο...

Τ. Τσον.

Sales Director at GSL Professional Middle East, Ex Managing Director at D&A Company Greece

Κάθε συνεργασία μου με τον Μανόλη Φέλλιο στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, την εντιμότητα, την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα, χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον Μανόλη σε μια μακροχρόνια σχέση που διαρκεί πάνω από 10 χρόνια.

Τηλ. Σαρ.

Aρχιτέκτων μηχανικός

Since the establishment of our company in Greece, through each step on the way, our company got personal, professional and trustworthy care. Always quick response to our needs.

R. Lock.

Israeli businessman